Konu: Geri: herkez baksınnnnn Paz Ocak 13, 2008 1:41 pm
sizin site güzelmiş fazla görmedim ama ben bir şartla üyew olurum bana brush yapmayı öğretin üye oluyum layla_miusa.1997 bu benim msnem bekliyorum anlatın anında üye oluyum
Konu: Geri: herkez baksınnnnn Paz Ocak 13, 2008 2:48 pm
jnm (m s n yazmak yasak vermek yasak ayriyetten sitede dolusuylşa photo filtre dersleri var 20-25 tane
Konu: Geri: herkez baksınnnnn Paz Ocak 13, 2008 3:54 pm
yani bencede site zaten tam donanımlı hep size çalışıo kız:DDDD
Konu: Geri: herkez baksınnnnn Çarş. Ocak 23, 2008 9:46 am
Evt sayın misafirlerimizz ne arıyosanız burada var resimler,photoshop dersleri oyunlar sohbett vs. solemiyorum sürpriz olsunn die:) üye ol mutlu ol
site zaten gzl sne tek fforumu gördfüün için emin değilsin ama sitede herşey varrr:::.fancluplar,çeteler şarkılar dha birçok şey emin ol üye olduuuna pişman olmazsın haydi üye ol mutlu ol
Konu: Geri: herkez baksınnnnn C.tesi Mayıs 03, 2008 8:00 pm
ya bu ne biçim site herkes üe oluyo bn hiç beğenmedim ıyyy şimdi msjımı silersin kötü yasdım die dimi eğer ii adminsen silemssin bnce çoq iğrençççç bi site ne o ya koskoca o photoshop,çeteler fln tek senin stende yoq bi kere o btn sitelerde var bnce iğrençç ötesi şimdi okuda sil işte senin adminliğin
Konu: Geri: herkez baksınnnnn C.tesi Mayıs 03, 2008 8:01 pm
nee
Konu: Geri: herkez baksınnnnn C.tesi Mayıs 03, 2008 9:46 pm
bir kere misafiler sitemiz hakkında her şeyi düşünebilir ama bu kadarınada pes yani beğenmiyorsan beğenme ama biz beğeniyoruz ya sen ona bak senin için iğrenç kötü bir site ama bizim için çok güzel ve çok büyük bir site
Konu: Geri: herkez baksınnnnn C.tesi Mayıs 03, 2008 10:50 pm
ya bana gelmedi ben cemreyi seviyorum adım eda benı uye yaparmısınız
Konu: Geri: herkez baksınnnnn Paz Mayıs 04, 2008 11:39 am
tamam hemen aktifleştiriyorum
Konu: Geri: herkez baksınnnnn Paz Mayıs 04, 2008 11:56 am
aktifleştirdim cnaım
Konu: Geri: herkez baksınnnnn Paz Mayıs 04, 2008 12:58 pm
bune biçim site len midem bulandı torba varmı rezalet
Konu: Geri: herkez baksınnnnn Paz Mayıs 04, 2008 1:54 pm
asi melenqsin biliyorum ip adresine baktım bu mesajını silmicem herkes görsün